petar-vidakovic

Petar Vidaković najbolji student na edukaciji za tekvondo mastera

Trener Tekvondo kluba Proleter Petar Vidaković učestvovao je na Global taekwondo master programu, edukaciji za tekvondo mastera.

Program se održavao u Južnoj Koreji, u nacionalnom tekvondo centru Taekwondowon Muju. Trajao je četiri nedelje, od 20. septembra do 16. oktobra, a obuhvatio je 57 učesnika iz 36 zemalja sveta.

 

Završna ceremonija je priređena u sedištu svetske tekvondo organizacije Kukkiwon u Seulu.

Petar Vidaković je edukaciju za tekvondo mastera završio kao najbolji student. Na završnoj ceremoniji predsednik Kukkiwona mu je uručio specijalnu nagradu i diplomu.

 

Zahvaljujući ovom uspehu, ime naše zemlje i grada Zrenjanina zapisano je u svetskoj tekvondo organizaciji Kukkiwon.

Više informacija
Global Taekwondo Master

Vidaković na Global Taekwondo Master treningu

Petar Vidaković trener TK Proleter učesnik je Global Taekwondo Master training programa koji se održava u Koreji.
-Odlično iskustvo i mogućnosti da učestvujem na ovom prestižnom događaju. Sa aktivnostima krećemo u sedam. Trčanje je obavezno posle čega slede predavanja, teorija do 12, a onda treninzi u sali, tehnike tekvondoa. Što se tiče ovog dela tu su jako rigorozni i to radimo do 17:30. Svakako ceo dan je ispunjen, imamo aktivnosti a pauza je samo za obrok, što je i odlično jer imamo mogućnost da što više da naučimo.
Global Taekwondo Master training program okupio je učesnike iz 36 zemalja. U Koreji je na ovogodišnjem programu 57 polaznika.
-Predavanja drže profesori iz Kukiwona što je privilegija sama po sebi. Izuzetno iskustvo je sve što sam imao i još uvek imam priliku da naučim. Zahvalio bih se upravo zato Tekvondo asocijaciji Srbije koja je prepoznala i poslala me na ovaj prestižni trening program istakao je Petar Vidaković.

Više informacija
Polaganje Jun 2019

Održano polaganje za učenička zvanja

Proteklog vikenda u našem klubu održano je polaganje za učenička zvanja. Tom prilikom učenici su prikazali svoje znanje tradicionalnog tekvondoa. Učenici su radili forme, tehnike u kretanju, blokove, stavove, kao i poznavanje korejskog jezika i tradicije, samoodbranu, sportsku borbu i tehnike lomljenja. Ovom prilikom čestitamo svima na prikazanom znanju i želimo puno uspeha u narednom periodu.

Više informacija
Polaganje za majstorska zvanja

Održano polaganje za majstorska zvanja

U Beogradu u svečanoj sali hotela Zira, održano je polaganje za majstorska zvanja. Naš klub postao je bogatiji za još jedan crni pojas. Pred tročlanom komisijom koju su činili: Gospodin Park-Soo-Nam, gospodin Dragan Jović i gospodin Aleksandar Stamenković, Milana Beleuc uspešno je položila za 1.DAN i pokazala napredan nivo znanja.

Više informacija
Tekvondo takmičenje

2. Elemir Open 2019

Na turniru Elemir Open održanom ovog vikenda u Zrenjaninu, na kom je učestvovalo 274 takmičara iz 32 ekipe, naš klub je nastupio sa 14 takmičara i osvojio 13 medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Uroš Pajić, Marko Pjevac, Marko Grahovac i Ognjen Pajić.

Srebrne medalje osvojili su: Đorđe Milinović, Vanja Andrić, Iva Adžić, Dušan Lužaić, Pavle Milin, Vukašin Počuča i Luka Vasiljević.

Bronzana odličja osvojili su: Teodora Janjić i Marko Kovač.

Više informacija
Tekvondo takmičenje

Šest medalja na Prvenstvu Srbije

Na državnom prvenstvu za pionire i juniore u tekvondou koje je održano na tatamiju dvorane Ranko Žeravica na Novom Beogradu i na kojem je nastupilo 526 takmičara iz 56 klubova, Tekvondo klub Proleter nastupio je sa 11 takmičara. 
Uprkos sjajnoj konkurenciji i jakim protivnicima, osvojene su po dve zlatne, srebrne i bronzane medalje.
Zlatom su se okitile Marina Kovač i Iva Adžić, srebrne medalje osvojili su Vanja Andrić i Đorđe Milinović, dok su se u Zrenjanin sa bronzanim odličjima vratili Luka Anđelić i Jana Đuranović…

Manje sportske sreće imali su Marko Kovač, Luka Vasiljević, Milana Beleuc, Marko Pjevac i Ognjen Pajić, ali uz dobar rad i oni se na narednim takmičenjima mogu nadati medaljama.

Više informacija