Polaganje Jun 2019

Održano polaganje za učenička zvanja

Proteklog vikenda u našem klubu održano je polaganje za učenička zvanja. Tom prilikom učenici su prikazali svoje znanje tradicionalnog tekvondoa. Učenici su radili forme, tehnike u kretanju, blokove, stavove, kao i poznavanje korejskog jezika i tradicije, samoodbranu, sportsku borbu i tehnike lomljenja. Ovom prilikom čestitamo svima na prikazanom znanju i želimo puno uspeha u narednom periodu.

Više informacija
Polaganje za majstorska zvanja

Održano polaganje za majstorska zvanja

U Beogradu u svečanoj sali hotela Zira, održano je polaganje za majstorska zvanja. Naš klub postao je bogatiji za još jedan crni pojas. Pred tročlanom komisijom koju su činili: Gospodin Park-Soo-Nam, gospodin Dragan Jović i gospodin Aleksandar Stamenković, Milana Beleuc uspešno je položila za 1.DAN i pokazala napredan nivo znanja.

Više informacija
Tekvondo takmičenje

2. Elemir Open 2019

Na turniru Elemir Open održanom ovog vikenda u Zrenjaninu, na kom je učestvovalo 274 takmičara iz 32 ekipe, naš klub je nastupio sa 14 takmičara i osvojio 13 medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Uroš Pajić, Marko Pjevac, Marko Grahovac i Ognjen Pajić.

Srebrne medalje osvojili su: Đorđe Milinović, Vanja Andrić, Iva Adžić, Dušan Lužaić, Pavle Milin, Vukašin Počuča i Luka Vasiljević.

Bronzana odličja osvojili su: Teodora Janjić i Marko Kovač.

Više informacija
Tekvondo takmičenje

Šest medalja na Prvenstvu Srbije

Na državnom prvenstvu za pionire i juniore u tekvondou koje je održano na tatamiju dvorane Ranko Žeravica na Novom Beogradu i na kojem je nastupilo 526 takmičara iz 56 klubova, Tekvondo klub Proleter nastupio je sa 11 takmičara. 
Uprkos sjajnoj konkurenciji i jakim protivnicima, osvojene su po dve zlatne, srebrne i bronzane medalje.
Zlatom su se okitile Marina Kovač i Iva Adžić, srebrne medalje osvojili su Vanja Andrić i Đorđe Milinović, dok su se u Zrenjanin sa bronzanim odličjima vratili Luka Anđelić i Jana Đuranović…

Manje sportske sreće imali su Marko Kovač, Luka Vasiljević, Milana Beleuc, Marko Pjevac i Ognjen Pajić, ali uz dobar rad i oni se na narednim takmičenjima mogu nadati medaljama.

Više informacija